Okvir iz eliptične aluminijaste cevi iz posebne zlitine visoke trdnosti za vrhunsko stabilnost in nosilnost; ojačan na glavnem območju obremenitve - 50 % lažji od jekla. Ukrivljena oblika osi olajša prevračanje tudi pri težkih bremenih in preprečuje zdrs noge. Izkrivljena os je serijsko nameščena na vseh kolesih s premerom 260 mm. Visok varnostni standard zaradi povezave s palico iz posebne zlitine, ki se zaklene s pozitivno zaporo. Zgornja prečka služi kot ročaj, npr. za prevoz po stopnicah. Zaščita koles iz plastike EXLAN preprečuje poškodbe in umazanijo občutljivega tovora. Varnostni ročaji ščitijo roke pri vožnji skozi ozke prehode in pri manevriranju med vozili. Ročaji so trajno povezani s cevjo ročaja brez uporabe lepil ali težavnih vijakov. Drsniki omogočajo praktičen in varen prevoz škatel in zabojev po stopnicah. Profili drsnikov imajo vgrajen rdeč indikator obrabe, ki ščiti konstrukcijo. Zaradi sistema sponk jih lahko v trenutku zamenjate. Nastavek za plastenke za vodo je sestavljen iz 5 posameznih delov. Štiri zajemalke za držanje posameznih steklenic, tri so razporejene na sprednji strani bara, ena pa na zadnji strani med tekalci.

Proizvajalec: Expresso
1199,58 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 201521
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Voziček transportni ročni Expresso 300 kg za plastenke

- aluminijasti univerzalni transportni voziček
- primeren za prevažanje plastenk - vodnih balonov
- možnost odstranitve spodnjega držala za uporabo vozička v ostale namene
- v kompletu 4 enojna držala in eno dvojno držalo za plastenke
- za prevoz do 6 plastenk za vodo
- nosilnost do: 300 kg tovora
- pnevmatike na zračnice
- višina: 1300 mm
- skupna širina: 560 mm
- za širino osi: 440 mm
- material: aluminij
- teža: 17,5 kg
- garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.