Prozorne vložne mape A4 formata za shranjevanje CD in DVD medijev izdelane iz polipropilenske folije debeline 160 μm, ki jih lahko vpnete v 4 rinčne mape.
Proizvajalec: DONAU
0,71 €
Zaloga 17
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498021827
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VLOŽNA MAPA PP A4 160MIC ZA 4 CD/DVD

- Izdelane iz gladke polipropilenske folije debeline 160 μm
- Žepki za vstavljanje do 4 CD/DVD medijev in dveh min CD/DVD medijev oz opisnih kartic
- Prozorne, matirane
- Primerne za vlaganje v registratorje
- Število lukenj: 11
- Mere: 235x310 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.