Donau vložek U, U mapa A4 formata izdelana iz 50 mic polipropilenske folije za shranjevanje neluknjanih dokumentov. Gladka in v pakiranju 100 kosov.
Proizvajalec: DONAU
6,14 €
Zaloga 7
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498044123
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VLOŽEK A4 U 4R 50MIC GLADEK 100/1

- Izdelane iz mehke in gladke polipropilenske folije debeline 50 µm
- Ojačan rob
- Prozorne
- Vstavljanje od zgoraj
- Antistatične
- Število lukenj za vpenjanje v registrator: 11
- Mere: 230x305 mm
- Pakiranje vsebuje 100 map

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.