Donau vložek U, U mapa A3 formata, gladka, izdelana iz 120 mic polipropilenske folije za shranjevanje neluknjanih dokumentov.
Proizvajalec: DONAU
0,70 €
Zaloga 48
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003106062164
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VLOŽEK U PP 120MIC A3

- Izdelane iz gladke in mehke polipropilenske folije debeline 120 µm
- Dodatno ojačan rob
- Prozorne
- Horizontalno vpenjanje
- Primerne za dokumente formata A3
- Antistatične
- Število lukenj: 11
- Mere: 317x428 mm
- V pakiranju je 1 mapa

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.

Kupci so kupili tudi