Pomnilniški ključ Verbatim Keypad Secure je USB ključ na katerem bodo vaši podatki resnično ostali vaši. Poleg elektronskega kriptiranja je mogoče vse podatke, ki se nahajajo na tem USB ključu, zaščititi še s pomočjo varne USB tipkovnice. S tem boste poskrbeli, da boste lahko do podatkov dostopali le vi. Torej bodo podatki ostali vaši tudi v primeru, če se vam slučajno zgodi, da USB kje pozabite ali izgubite.
Proizvajalec: RAZNO
63,96 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0023942494287
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VAREN POMNILNIŠKI KLJUČ USB VERBATIM Keypad Secure 64GB

- Kapaciteta: 64 GB
- Hitrost branja: 160 MB/sec
- Hitrost zapisovanja: 140 MB/sec
- Enkripcija: 256 bitna AES
- Vgrajena tipkovnica (do 12 številk)
- USB 3.0 povezljivost
- LED indikatator
- Kombatibilen z MAC in PC
- Kombinirano aluminijasto in plastično ogrodje
- Teža: 30 gramov
- Dimenzije: 93.5mm x 28mm x 12mm (dolžina, širina, višina)

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.