USB ključek Teamgroup 1TB, 3.2 C212, ima veliko zmogljivost shranjevanja in ponuja veliko prostora za velike multimedijske datoteke z izjemno hitrim prenosom podatkov. Patentirana, posebna enostavna struktura push-and-pull in udobje ter funkcija plug & play naredi prenos podatkov še učinkovitejši! Lahko se uporablja kot prenosni/zunanji SSD in združljiv s PS4 in PS5. USB-pogon C212 Extreme Speed ​​uporablja hitri vmesnik USB3.2 Gen2 in doseže do 600/500 MB/s zmogljivosti hitrega prenosa. Velike kapacitetne zmogljivosti omogočajo preprosto shranjevanje in dostop do visokokakovostnih 4K UHD videa. 5 letna garancija in brezplačna tehnična podpora in poprodajne storitve na uradni spletni strani Teamgroup.
Proizvajalec: TeamGroup
197,01 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 765441056695
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka USB ključek Teamgroup 1TB, 3.2 C212

- model: C212
- kapaciteta: 1TB
- barva: Črna
- vmesnik: USB 3.2 Gen2 Type A
- hitrost branja/pisanja: 600/500 MB/s
- napetost: DC +5V
- dimenzije: 78,2 x 1720,5 x 12,2mm
- teža: 9g
- operacijski sistemi: Windows10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7、Mac OS X v.10.6.x+、Linux v.2.6.x+
- ostalo: Patentirana enostavna oblika push-and-pull, Taiwan Invention Patent No. I672986, površina preprečuje nastajanje sledi prstnih odtisov
- 5 letna garancija

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.