USB ključek Store ‘n’ Go OTG Micro Drive je izjemno kompakten in lahek USB ključek, namenjen uporabi s tabličnimi računalniki in pametnimi telefoni. Zaradi dvojega priklopa, USB 3.0 in mikro USB, je primeren za shranjevanje in deljenje podatkov med vsem kompatibilnimi napravami. Na eni strani lahko tako priklopite svoj računalnik, na drugi strani pa telefon ali tablični računalnik.
Proizvajalec: Verbatim
19,57 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 23942498254
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka USB ključ Verbatim 16 GB, OTG Micro Drive Metal

- kapaciteta 16GB
- hitrost branja do 110MB/sec
- hitrost zapisovanja do 6 MB/sec
- priklop USB 3.0 (kompatibilen tudi z USB 2.0) in mikro USB 2.0 
- format FAT32
- teža 3.6 gramov
- 'Slide and Lock' mehanizem za zaščito USB konektorja
- dimenzije 28.55 x 14.9 x 5.4mm (L x W x H)
- garancija 24 mesecev

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.