Baseus Calys-A02 USB to lightning kabel omogoča hitro polnjenje vašega telefona in prenos datotek s hitrostjo do 480 MB/s. Podpira 2,4 A hitro polnjenje. S kablom lahko polnite telefon in hkrati prenašate podatke. Vzdržljiv in odporen na poškodbe. Priložen je praktičen trak, ki omogoča enostavno shranjevanje kabla in preprečuje zapletanje.
Proizvajalec: Razno
9,86 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 6953156205413
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka USB-C na Lightning kabl Baseus Calys-A02 1M bel

- združljiv z: Apple
- konektorji: USB-C na Lightning
- dolžina kabla: 1 m
- šifra: Calys-A02
- tip: kompatibilen
- prenos datotek: do 480 Mb/s
- podpira 2,4 A hitro polnjenje
- zagotavlja stabilno napetost med polnjenjem
- trdna, trpežna konstrukcija
- zaščiten z ovojom iz trpežnega ABS
- odporen na upogibanje, zlom ali trganje
- spoj med kablom in konektorjem, je dodatno zaščitenn s TPE ščitom
- vtič: visokokakovosten vtič odporen proti oksidaciji in koroziji
- material: ABS + TPE
- barva: bela
- garancija: 2 leti
- teža: 45 g

Hitro napolni vaš telefon, Baseus CALYS-A02 USB to lightning kabel omogoča hitro polnjenje vašega telefona in prenos datotek s hitrostjo do 480 MB/s. Podpira 2,4 A hitro polnjenje. S kablom lahko polnite telefon in hkrati prenašate podatke. Vzdržljiv in odporen na poškodbe. Priložen je praktičen trak, ki omogoča enostavno shranjevanje kabla in preprečuje zapletanje.

Kopiranje datoteke v hipu, kabel omogoča hitro polnjenja in hiter prenos datotek. Hitrost prenosa 480MB/s. S kablom lahko polnite telefon in hkrati prenašate podatke. 1 GB velikfilm lahko kopirate v samo 24 sekundah!

Trdna, trpežna konstrukcija, kabel je sestavljen iz vlaken iz ojačanega, pocinkanega bakra. Zaščiten je z ovojom iz trpežnega ABS. Zahvaljujoč temu je kabel odporen na upogibanje, zlom ali trganje. Še več, mesto, ki je izjemno občutljivo na poškodbe, spoj med kablom in konektorjem, je dodatno zaščiteno s TPE ščitom.

Za varnost vašega pametnega telefona, skrbi vgrajeni pametni čip ga bo učinkovito zaščitil pred poškodbami. Kabel zagotavlja stabilno napetost med polnjenjem. Med drugim ščiti vaš telefon pred prekomernim polnjenjem in pregrevanjem.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.