Uničevalnik razreže 16 listov naenkrat v 397 koščkov (varnostni razred DIN P-4) s čimer lahko zagotovite dodatno varnost za zaupne dokumente. Reže sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije. Reže neprenehoma do 20 minut nakar potrebuje 40-minutni odmor. "100% Jam Proof" tehnologija odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste."Safe Sense®" tehnologija zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko. 22-litrski koš za odpadke z LED indikatorjem, ki se vklopi, ko je koš poln, omogoča dolgotrajno rezanje brez vmesnega praznjenja koša.
Proizvajalec: FELLOWES
544,31 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859629022
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 79CI

- Tehnologije: 100% Jam Proof" (odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste),"Safe Sense®" (zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko), SilentShred™ (tiho delovanje)
- Kapaciteta (izvlečnega) koša: 22 litrov
- Reže: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije
- Na kolesih
- Barva: črna/siva
- Prečni razrez v 4x38-milimetrske koščke
- Varnostni razred DIN: P-4
- Neprenehoma lahko deluje 20 minut, nato potrebuje 40-minutni odmor
- Mere: 540x390x265 mm
- Teža: 12,5 kg
- Raven hrupa: 63 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 1
- Kapaciteta: 16 listov 80-gramskega papirja
- Število razrezanih koščkov na polo širine 24,13 cm: 397
- Hitrost: 3 m/min
- Primerno za domačo uporabo
- Garancija: 2 leti na rezalnik, 2-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.