Uničevalnik razreže 24 listov naenkrat v 37 trakov (varnostni razred DIN P-2) s čimer lahko zagotovite osnovno varnost. Reže sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije. Zmogljiv motor omogoča, da je rezanje hitro in učinkovito ter poskrbi za neprestano obratovanje brez vmesnega pregrevanja. "100% Jam Proof" tehnologija odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste."Safe Sense®" tehnologija zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko. 83-litrski koš za odpadke omogoča dolgotrajno rezanje brez vmesnega praznjenja koša.
Proizvajalec: Fellowes
2153,03 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0043859643738
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Uničevalnik dokumentov Fellowes Powershred 325I

- Tehnologije: 100% Jam Proof" (odpravi zastoje in prereže e tako zatlačene liste),"Safe Sense®" (zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko), SilentShred™ (tiho delovanje)
- Kapaciteta koša: 83 litrov
- Reže: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije
- Na kolesih
- Barva: črna/siva
- Razrez: 5,8-milimetrski trakovi
- Varnostni razred DIN: P-2
- Mere: 881x881x460 mm
- Teža: 40 kg
- Raven hrupa: 60 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 6-10
- Kapaciteta: 24 listov 80-gramskega papirja
- Število razrezanih trakov: 36
- Hitrost: 6 m/min
- Primerno za pisarniško uporabo
- Garancija: 2 leti na rezalnik, 2-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.

Kupci so kupili tudi