Kvalitetni in zanesljiv uničevalnik dokumentov Fellowes PowerShred 225CI razreže do 22 listov 80 gr oz. do 24 listov 70 gr papirja naenkrat v 397 koščkov (varnostni razred DIN P-4). Reže tudi: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije. Zmogljiv motor omogoča, da je rezanje hitro in učinkovito ter poskrbi za neprestano obratovanje brez vmesnega pregrevanja. 100% Jam Proof; tehnologija odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste. Tehnologija Safe Sense® zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko. 60-litrski koš za odpadke omogoča dolgotrajno rezanje brez vmesnega praznjenja koša. Brezplačn so priložene: vrečke 5 x 53-74 litrov in 355 ml olja za rezila uničevalnika. Priporoča se uporaba olja ali oljnega papirja, za daljšo življenjsko dobo, tišje delovanje in preprečevanje zastojev papirja.
Proizvajalec: Fellowes
1359,08 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0043859628162
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Uničevalnik dokumentov Fellowes PowerShred 225CI

- 100% Jam Proof: odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste
- Safe Sense® zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko
- SilentShred™: ultra tiho delovanje
- reže: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije
- Energy Savings System™ prihranek energije:
- čas delovanja: Vklop / Izklop (minut): neprekinjeno
- velikost vhodne reže: 240 mm
- intenzivnost uporabe: stalno
- kapaciteta koša: 60 litrov
- na koleščkih
- barva: črna/siva
- razrez na koščke: v 4x38 mm
- varnostni standard razreza dokumentov DIN: P-4
- število uporabnikov: od 5 do 10 oseb
- kapaciteta rezanja: do 22 listov 80gr papirja
- kapaciteta rezanja: do 24 listov 70gr papirja
- število razrezanih koščkov na polo širine 24,13 cm: 397 kos
- raven hrupa: 58 dB
- hitrost rezanja: 4,2 m/min
- dimenzije: 780x450x435 mm
- teža: 37,5 kg
- garancija Fellowes: 2 leti na rezalnik
- garancija Fellowes: 20 let na rezila

Priporoča se: uporaba olja ali oljnega papirja, za daljšo življenjsko dobo, tišje delovanje in preprečevanje zastojev papirja.

Varnostni nivoji uničevanje papirja DIN 66399:
P-1 Največja širina trakov je 12 mm. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo splošne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-2 Največja širina trakov je 6 mm. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo splošne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-3 Največja širina trakov je 320 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo občutljive, zaupne in osebne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-4 Največja širina trakov je 160 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo posebej občutljive, zaupne in osebne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-5 Največja širina trakov je 30 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo skrivne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-6 Največja širina trakov je 10 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo skrivne podatke, ki zahtevajo izredno ostre varnostne ukrepe.
P-7 Največja širina trakov je 5 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo izredno skrivne podatke, in zahtevajo maksimalne varnostne ukrepe.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.