Uničevalnik dokumentov Fellowes Microshred 10M, je dealen za občasno, osebno rabo, za 1 uporabnika. Hkrati reže do 10 listov 80 g papirja, v koščke 2 x 12 mm (varnostni razred: DIN P-5). Dodatna fumkcija Safety Lock, ročno onemogočanje naprave pred nenamernim zagonom. Reže neprenehoma do 10 minut. Uničuje tudi: sponke, kreditne kartice. 19 literski koš za odpadke.
Proizvajalec: Fellowes
361,06 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859743537
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV FELLOWES MICROSHRED 10M

- razrez: mikro koščki 2x12 mm
- varnostni razred DIN: P-5
- kapaciteta koša: 19 litrov
- čas delovanja: Vklop/Izklop: 10 / 20 min
- reže: sponke, kreditne kartice (DIN T-2), sponke za papir
- MicroShred: superiorno varnostno uničevanje za brezskrbno varnost in duševni mir
- varnostna funkcija: Safety Lock
- priporočeno število uporabnikov: 1
- kapaciteta: do 10 listov 80-gramskega papirja
- hitrost rezanja: 4,2 m/min
- primerno za uporabo v manjših (domačih) pisarnah
- garancija: 2 leto na rezalnik, 5-letna garancija na rezila
- dimenzije: 500 x 345 x 250 mm
- raven hrupa: 65 dB
- plastično ohišje
- barva: črna
- teža: 8,3 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.