Paketne škatle z avtomatsko preklopnim dnom in pokrovom s samolepilnim zapiranjem, namenjene za skladiščnje in spletne trgovine za hitro in enostavno pakiranje ter pošijljanje paketov. Uporabljajo se za pošiljanje manjših elektronskih delov, kozmetike, zdravil, kovinskih izdelkov, uporabnih predmetov, tobačnih izdelkov, prehranskih dopolnil in drugih drobnarij. Samolepilni trak v notranjosti, omogoča tesno zapiranje brez uporabe lepilnega traku. Škatle s samodejno zložljivim dnom je mogoče zložiti veliko hitreje kot druge vrste embalaže, zaradi česar so izjemno praktična rešitev za pakiranje izdelkov. Odpiranje embalaže je zelo enostavno s pomočjo odtrgalnega traku.
Proizvajalec: Razno
0,97 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838732154268
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ŠKATLA SPEEDBOX SAMOLEPILNA AVTOMATSKO DNO 200x110x90

- embalažna kartonska škatla z avtomatskim dnom
- hitro in enostavno pakiranje ter pošijljanje paketov
- trislojnii valoviti karton debeline 3 mm
- vsestranska embalaža, namenjena širokemu spektru izdelkov
- zapiranje pokrova s samolepilnim zapiranjem
- hitro odpiranje paketa s pomočjo potezne vrvice
- za pakiranje ne potrebujemo lepilnega traku
- avtomatsko zložljivo dno škatle
- enostavno sestavljanje
- tip lepenke: B val
- standard FEFCO 703
- barva: natur
- Fefco: 0201
- nortanje dimenzije DxŠxV: 200 x 110 x 90 mm
- v vezu: 10 kos
- cena: za kos
- teža:

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.