Trakovi D1 proizvajalca Dymo se lahko na vsakem področju uporabe pohvalijo z vrhunskim rezultatom in bodo kos še tako zahtevnim nalogam. So optimalni in so bili razviti posebej za visoke zahteve etiketiranja, za izdelavo nalepk v pisarni, trgovini, šoli ali na poti. Njihova visoka kakovost zagotavlja optimalno trpežnost še vrsto let. Trakove D1 lahko uporabite za vse aktualne tiskalnike nalepk LabelManager, za dvojni tiskalnik LabelWriter 450 DUO in starejše tiskalnike nalepk, ki so kompatibilni s trakom D1.
Proizvajalec: Dymo
29,54 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5411313450133
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Trak Dymo D1 12 mm x 7m 45013 SO720530 črna na beli

- trak za nalepke DYMO D1 45013 / SO720530
- barva: črna na beli
- primeren za tiskalnike: LabelManager in LabelPoint*
- vrsta traku: D1 trak
- širina traku: 12 mm
- dolžina traku: 7 m
- barva pisave: črna
- barva traku: bela
- vrsta lepila: univerzalno
- material: poliester
- teža: 320 g
- za uporabo*: LabelManager 100, LabelManager 100PLUS, LabelManager 120P, LabelManager 150, LabelManager 160, LabelManager 200, LabelManager 210D, LabelManager 220P, LabelManager 260P, LabelManager 280, LabelManager 300, LabelManager 350, LabelManager 350D, LabelManager 360D, LabelManager 400, LabelWriter 400 Duo, LabelManager 420P, LabelManager 450, LabelManager 450D, LabelWriter 450 Duo, LabelManager 500TS, LabelManager PnP, LabelManager Wireless PnP, MobileLabeler, LabelManager PC, LabelManager PC 2, LabelPoint 100, LabelPoint 150, LabelPoint 200, LabelPoint 250, LabelPoint 300, LabelPoint 350.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.