Trak Dymo S0720830 D1 45803 dimenzije 19 mm x 7 m, s črnim napisom na beli podlagi. Trajni trak D1, je prevlečen s poliestrom, odporen na vodo in sončno svetlobo od -18 °C do +90 ° stopinj Celzija. Patentirana kaseta s trakom D1 vsebuje trak, ki se zlahka odlepi in razdeli na hrbtni strani. Posebna podloga je razdeljena po sredini, tako da je ločevanje podloge traku enostavno in omogoča hiter in enostaven nanos nalepk.
Proizvajalec: Dymo
32,94 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5411313452137
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Trak Dymo S0720830 D1 45803 19x7 črna na beli

- primeren za tiskalnike: LabelManager in LabelPoint*
- barva: s črnim napisom na beli podlagi
- vrsta traku: D1
- širina traku: 19 mm
- dolžina traku: 7 m
- vrsta lepila: univerzalno
- material: poliester
- odporen na UV svetlobo
- odporen na vlago
- topolotna odpornost -18 °C do +90 °C
- jasno in berljivo besedilo, jasna identifikacija etikete
- teža: 48 g

Za uporabo*: LabelManager 300, LabelManager 350, LabelManager 350D, LabelManager 360D, LabelManager 400, LabelWriter 400 Duo, LabelManager 420P, LabelManager 450, LabelManager 450D, LabelWriter 450 Duo, LabelManager 500TS, LabelManager Wireless PnP, MobileLabeler, LabelManager PC, LabelManager PC 2, LabelPoint 300, LabelPoint 350.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.