Proizvajalec: BROTHER
25,45 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4977766685177
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TRAK BROTHER P-TOUCH TZE-231 12MM ČRNO NA BELEM

Ne glede na to ali potrebujete profesionalno rešitev označevanja za pisarno, industrijo ali dom, so Brother P-touch laminirane nalepke izdelane natanko za vas.

V nasprotju z običajnimi nalepkami tehnologija laminiranega traku zagotavlja, da plast izredno prozornega polietilena ščiti vaše besedilo. Laminirani trakovi Brother P-touch TZ so sestavljeni iz šestih plasti materialov, kar da tanko, izjemno močno nalepko. Črke so oblikovane s toplotno prenosnim črnilom in so stisnjene med dve zaščitni plasti PET (plast poliestra). Rezultat je resnično neuničljiva nalepka, ki se lahko zoperstavi tudi najtršim pogojem.

Opis izdelka: standardni laminirani trak z oznako TZ-231 širine 12mm, s črnim napisom na belo podlago, dolžine 8m.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.