Ne glede na to ali potrebujete profesionalno rešitev označevanja za pisarno, industrijo ali dom, so Brother P-touch laminirane nalepke izdelane natanko za vas. V nasprotju z običajnimi nalepkami tehnologija laminiranega traku zagotavlja, da plast izredno prozornega polietilena ščiti vaše besedilo. Laminirani trakovi Brother P-touch TZ so sestavljeni iz šestih plasti materialov, kar da tanko, izjemno močno nalepko. Črke so oblikovane s toplotno prenosnim črnilom in so stisnjene med dve zaščitni plasti PET (plast poliestra). Rezultat je resnično neuničljiva nalepka, ki se lahko zoperstavi tudi najtršim pogojem.
Proizvajalec: BROTHER
26,73 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4977766685177
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TRAK BROTHER P-TOUCH TZE-231 12MM ČRNO NA BELEM

standardni laminirani trak z oznako TZ-231 širine 12mm, s črnim napisom na belo podlago, dolžine 8m.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.