Kompatibilni toner za HP LaserJet PRO P1560/P1600 črne barve, ki ima kapaciteto tiskanja 2100 strani.
Proizvajalec: HP
24,82 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 69354821073334
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TONER KOMPATIBILEN HP LASERJET P1606DN CE287A, črn

Kompatibilni toner za:
- HP Color LaserJet Pro P1560
- HP Color LaserJet Pro P1600
- HP LaserJet Pro M1536dnf MFP
- HP LaserJet P1566
- HP LaserJet Pro P1606dn

- kapaciteta: 2100 strani

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.