Originalni toner (črn) za laserske tiskalnike HP LaserJet s kapaciteto 2x 1.600 strani.
Proizvajalec: HP
213,43 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 886111730520
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TONER HP 85A DVOJNO PAKIRANJE ČRN CE285AD

Seznam tiskalnikov z navedenim tonerjem:
LaserJet M1132 MFP
LaserJet P1102
LaserJet P1102w
LaserJet Pro M1210
LaserJet Pro M1212 MFP
LaserJet Pro M1212nf MFP
LaserJet Pro M1217nfw

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.