Originalni toner (črn) za laserske tiskalnike HP LaserJet Enterprise s kapaciteto 12.500 strani.
Proizvajalec: HP
402,89 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 884420133704
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TONER HP 55X ČRN CE255X

Seznam tiskalnikov z navedenim tonerjem:
LaserJet Enterprise 500 MFP M525
LaserJet Enterprise 500 MFP M525dn
LaserJet Enterprise 500 MFP M525f
LaserJet Enterprise P3010
LaserJet Enterprise P3015
LaserJet Enterprise P3015d

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.