Originalni toner za laserske tiskalnike znamke Konica Minolta, Konica bizhub C258, Konica bizhub C308, Konica bizhub C368, TN324K, črn. Kapaciteta tonerja je 28.000 strani.
Proizvajalec: KONICA MINOLTA
59,78 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4960999403312
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TONER BLACK KONICA MINOLTA TN324K

Seznam tiskalnikov z navedenim tonerjem:
Konica bizhub C258
Konica bizhub C308
Konica bizhub C368

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.