Nov in izboljšan Dymo tiskalnik LabelWriter 550 Turbo ponuja izjemno hitre in učinkovite rešitve v službi ali doma. Tiskalnik ima možnost priklopa na LAN omrežje. Edinstvena nova tehnologija prepoznavanja nalepk bo poskrbela, da sistem avtomatično izbere pravilno dimenzijo/vrsto nalepke. Hkrati vam sistem beleži koliko nalepk vam je ostalo na klutu. Tehnologija termalnega tiskanja nadomešča tudi potrebe po nakupu dragega črnila ali tonerja saj le teh za svoje delovanje ne potrebuje. Elegantna kompaktna oblika tiskalnika poskrbi, da se z lahkoto prilega vsakemu sodobnemu delovnemu prostoru. Vse to in tudi do 45% hitrejše tiskanje, kot osnovni model LabelWriter 550. Vključena najnovejša programska oprema za oblikovanje in izpis nalepk in etiket, DYMO Connect. Uvoz datotek iz podatkovnih baz MS Excel, Outlook in Google Contacts. Tiskanje nalepk je postalo veliko hitrejše, lažje in predvsem enostavnejše.
Proizvajalec: Dymo
272,54 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3026981127236
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tiskalnik nalepk Dymo LabelWriter 550 Turbo

- programska oprema Dymo Connect za urejanje nalepk za sistem Windows in MAC
- povezljivost: USB (2.0), LAN (RJ45; 10/100 Ethernet; IPv4)
- brezžična povezava / BlueTooth: ni na noljo
- največja širina nalepke: 58,42 mm (2,3")
- ločljivost: 300 x 300 dpi
- sistem tiskanja - neposredno toplotno tiskanje
- hitrost tiskanja: 90 etiket/minuto
- možnost kreiranja EAN kode in QR kode
- vir napajanja: napajalni kabel
- dimenzije: VxŠxL: 139,7 x 127 x 187,96 mm
- teža: 0,64 kg
- garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.