Dymo LabelWriter® 450 Turbo je najučinkovitejša rešitev za profesionalno označevanje, arhiviranje, dokumentiranje in pošiljanje pošiljk, ki vsekakor za poslovnega uporabnika pomeni prihranek časa in denarja. Dymo LabelWriter® 450 Turbo preprosto priključite v vaš računalnik (PC ali Mac® ) in pripravljeni ste za uvoz podatkov neposredno iz Microsoft® Worda, Excela in Google Stikov. S pomočjo Dymo LabelWriter® 450 Turbo boste lahko natisnili lične naslove, oznake za mape in registratorje, nalepke z imeni in druge označbe brez dodatnega dela in nepotrebnih težav s tiskanjem nalepk na standardne namizne tiskalnike. Tehnologija neposrednega termičnega tiska vam seveda prihrani strošek črnila ali tonerja. Dymo LabelWriter® 450 Turbo pa je s svojim preprostim in kompaktnim designom ličen dodate vsakemu modernemu delovnemu prostoru.
Proizvajalec: RAZNO
165,26 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501170838853
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TISKALNIK NALEPK DYMO LABELWRITER 450 TURBO (SO838850)

- Uvoz podatkov možen iz Microsoft® Worda, Excela in Google Stikov
- Kompatibilnost: PC in Mac®
- Modeli kompatibilnih nalepk: 89 x 28 mm, 54 x 101 mm, 25 x 25 mm
- Hitrost izpisa: do 71/min
- Velikost (Š x V x G): 124 mm x 146 mm x 184 mm
- Pakiranje vsebuje: LabelWriter 450 Turbo tiskalnik, 2 začetni roli za tiskanje naslovov dimenzije 89 x 28 mm, adapter, napajalni kabel, USB kabel, navodila za uporabo.

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.