Dymo LabelWriter® 450 Turbo je najučinkovitejša rešitev za profesionalno označevanje, arhiviranje, dokumentiranje in pošiljanje pošiljk, ki vsekakor za poslovnega uporabnika pomeni prihranek časa in denarja. Dymo LabelWriter® 450 Turbo preprosto priključite v vaš računalnik (PC ali Mac® ) in pripravljeni ste za uvoz podatkov neposredno iz Microsoft® Worda, Excela in Google Stikov. S pomočjo Dymo LabelWriter® 450 Turbo boste lahko natisnili lične naslove, oznake za mape in registratorje, nalepke z imeni in druge označbe brez dodatnega dela in nepotrebnih težav s tiskanjem nalepk na standardne namizne tiskalnike. Tehnologija neposrednega termičnega tiska vam seveda prihrani strošek črnila ali tonerja. Dymo LabelWriter® 450 Turbo pa je s svojim preprostim in kompaktnim designom ličen dodate vsakemu modernemu delovnemu prostoru.
Proizvajalec: Dymo
165,26 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501170838853
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TISKALNIK NALEPK DYMO LABELWRITER 450 TURBO (SO838850)

- Uvoz podatkov možen iz Microsoft® Worda, Excela in Google Stikov
- Kompatibilnost: PC in Mac®
- Modeli kompatibilnih nalepk: 89 x 28 mm, 54 x 101 mm, 25 x 25 mm
- Hitrost izpisa: do 71/min
- Velikost (Š x V x G): 124 mm x 146 mm x 184 mm
- Pakiranje vsebuje: LabelWriter 450 Turbo tiskalnik, 2 začetni roli za tiskanje naslovov dimenzije 89 x 28 mm, adapter, napajalni kabel, USB kabel, navodila za uporabo.

 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.