LabelWriter ™ 450 Duo je DYMOv najbolj vsestranski tiskalnik nalepk s katerim lahko natisne različne etikete z naslovi, etikete za označevanje različnih map, etikete z imeni ali etikete s črtnimi in QR kodami. S plastificiranimi nalepkami D1 pa lahko označujete inventar. S tiskalnikom nalepk LabelWriter ™ 450 Duo lahko rešite vse svoje potrebe z označevanjem, saj je tiskanje nalepk enostavno in učinkovito. Še več nalepke lahko tiskate v različnih velikostih, barvah in materialih.
Proizvajalec: Dymo
311,70 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501170838921
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TISKALNIK NALEPK DYMO LABELWRITER 450 DUO (SO838920)

- Uvoz podatkov možen iz Microsoft® Worda, Excela in Google Stikov
- Kompatibilnost: PC in Mac®
- Modeli kompatibilnih nalepk: 89 x 28 mm, 54 x 101 mm, 25 x 25 mm, 59 x 190 mm, 104 x 159 mm, 102 x 59 mm, 13 x 25 mm, 57 x 32 mm, 54 x 70 mm, premer 57, nalepke serije D1
- Hitrost izpisa: do 71/min
- Velikost (Š x V x G): 140 mm x 203 mm x 184 mm
- Pakiranje vsebuje: LabelWriter 450 Duo tiskalnik, napajalni kabel, USB kabel, navodila za uporabo 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.