Laserski tiskalnik HP LaserJet Pro M15w je tiskalnik za nezahtevno rabo. Gre za najcenejši črno-bel laserski tiskalnik, ki je namenjen pred vsem domači uporabi oz. je uporaben tudi v recepcijah, manjših pisarnah ter povsod tam, kjer vam prostor ne dopušča postavtve večjih in zmogljivejših tiskalnikov. Tako rekoč ga boste lahko postavili še na tako malo mizo, saj zavzame izredno malo prostora.
Proizvajalec: HP
87,55 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 190781167747
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TISKALNIK HP LaserJet Pro M15W

- Tehnologija tiskanja: laser
- Ločljivost: 600 × 600 × 1 dpi
- Hitrost črno/belega izpisa: do 18 strani/minuto
- Prva natisnjena stran (v pripravljenosti): 8,4 sekund
- Vhod za ravnanje s papirjem, standardno: 150 listov
- Podprte velikosti papirja: A4; A5; A6; ovojnice (C5, DL)
- Mesečna obremenitev: do 8000 strani
- Hitrost procesorja: 500 MHz
- Spomin: 16 MB
- Povezovanje: Hi-Speed USB 2.0 in preko vmesnika WiFi Direct
- Kompatibilnost: Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64-bit,… Mac OS
- Možnost mobilnega tiskanja: Apple AirPrint™, Mopria-certified, HP Auto-On/Auto-Off, Wi-Fi Direct, HP Smart App
- Dimenzije: 346 × 189 × 159 mm
- Garancija: 1 leto
- Teža: 3,8 kg

 

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.