Žična tipkovnica Logitech K280e je opremljena z nizkimi tipkami, ki omogočajo gladko in tiho uporabo. Tipke so oblikovane tako, da omogočajo kar do 10 milijonov klikov, kar kaže na njeno trpežnost in dolgoletno uporabnost. Tipkovnica ima na desni strani številčnico in smerne tipke, na spodnjem robu pa je podaljšana in zaobljena, tako da omogoča udoben položaj dlani med uporabo. Poleg tega omogoča tudi nastavitev višine oz. naklona.
Proizvajalec: LOGITECH
37,37 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5099206046856
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TIPKOVNICA LOGITECH K280e

- USB priklop
- Tihe, nizkoprofilne tipke
- Naslon za roke
- Odporna na manjše količine polite tekočine
- Enostavna namestitev in uporaba
- Splošno o tipkovnici
- Unifying: Ne
- Brezžično: Ne
- Sledilna krogla/plošča: Ne
- Osvetljenost znakov: Ne
- Multimedijske tipke: Da
- Priklop: USB 2.0
- Pomožni zaslon: Ne
- Lokalizacija tipk: US int. - SLO gravura
- Ergonomska: Ne
- Mehanska: Ne
- Barve: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.