Žična tipkovnica Logitech K280e je opremljena z nizkimi tipkami, ki omogočajo gladko in tiho uporabo. Tipke so oblikovane tako, da omogočajo kar do 10 milijonov klikov, kar kaže na njeno trpežnost in dolgoletno uporabnost. Tipkovnica ima na desni strani številčnico in smerne tipke, na spodnjem robu pa je podaljšana in zaobljena, tako da omogoča udoben položaj dlani med uporabo. Poleg tega omogoča tudi nastavitev višine oz. naklona.
Proizvajalec: LOGITECH
37,37 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5099206046856
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TIPKOVNICA LOGITECH K280e

- USB priklop
- Tihe, nizkoprofilne tipke
- Naslon za roke
- Odporna na manjše količine polite tekočine
- Enostavna namestitev in uporaba
- Splošno o tipkovnici
- Unifying: Ne
- Brezžično: Ne
- Sledilna krogla/plošča: Ne
- Osvetljenost znakov: Ne
- Multimedijske tipke: Da
- Priklop: USB 2.0
- Pomožni zaslon: Ne
- Lokalizacija tipk: US int. - SLO gravura
- Ergonomska: Ne
- Mehanska: Ne
- Barve: črna

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.