Enostavna in vzdržljiva tipkovnica Tipkovnica Logitech K120. Odlikuje jo ugodna cena, polvisoke in tihe tipke ter odpornost proti manjšim količinam razlitih tekočin. Tipkovnica Logitech K120 ima številčnico, ki poenostavi vnos podatkov in opravljanje izračunov. Ukrivljena preslednica pa poskrbi za enostavnejše in udobnejše tipkanje.
Proizvajalec: Logitech
22,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5099206020818
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tipkovnica Logitech K120 SLO

Polna velikost
Tipkovnica Logitech K120 ima številčnico, ki poenostavi vnos podatkov in opravljanje izračunov. Ukrivljena preslednica pa poskrbi za enostavnejše in udobnejše tipkanje.

USB priklop
Tipkovnico se enostavno poveže z USB kablom. Kabel se vključi v prosto USB režo računalnika in tipkovnica je že pripravljena na uporabo. Za delovanje ne potrebuje dodatnih namestitev ali prenosov.

Odporna
K120 je izdelana z odpornimi tipkami in vzdržljivimi nogicami, ki omogočajo rahlo prilagoditev naklona. Odporna je tudi na manjša razlitja tekočin.

Stabilno tipkanje
Tipkovnica K120 daje stabilen občutek tipkanja. Ima polvisoke tipke, ki se ob pritisku odzovejo ravno prav.

- Polvisoke tipke
- Tiho tipkanje
- USB priklop
- Odporna proti manjšim količinam razlitih tekočin (do 60 ml)
- Indikacijske lučke za Caps Lock in Num Lock
- Priklopni USB kabel dolžine 1,5 m
- Lokalizacija tipk: SLO
- Višina profila tipk: srednja
- Priklop: USB-A
- Barva: črna
- Indikatorske lučke: ⇪ Caps, ⇭ Num, ⇳ Scroll Lock
- Dimenzije: 155 x 450 x 23,3 mm
- Teža: 550 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.