Komplet štirih visokokakovostnih tekstmarkerjev (označevalecev besedila, signirjev) Staedtler 364 s poševno prirezano konico debeline 1-5mm. Uporabljate jih lahko na vseh vrstah papirja. Tudi na fax papirju. Črnilo je zasnovano na INK·JET SAFE tehnologiji, ki zagotavlja hitro sušenje in ne packa barv karad je besedilo natisnjeno z ink jet tiskalnikom.
Proizvajalci: DONAU , STAEDTLER
5,17 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4007817321027
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TEXTMARKER STAEDTLER TOPSTAR 364 4/1

- primerni za uporabo na vseh vrstah papirja
- INK·JET SAFE – ne packa besedila na dokumentih natisnjenih z ink jet tehnologijo
- vijoličen in turkizen tekstmarker primerna za uporabo na dokumentih, ki se fotokopirajo
- hitro sušeče črnilo
- mehka dletasto prirezana konica debeline 1 – 5 mm
- set štirih tekstmarkerjev

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.