Dvoslojna izotermna termovka - flaška iz nerjavečega jekla (304), Milan serija 1918, v beli barvi, kapacitete 354 ml. Vakuumska izolacija: preprečuje kondenzacijo in ohranja zunanjo površino pri sobni temperaturi. Ohranja temperaturo tekočine v notranjosti do 12 ur za tople napitke in 24 ur za hladne napitke. Hermetični pokrov s polipropilenskim tesnilom. Nedrseča silikonska podlaga. Varujemo: uporaba plastenk za večkratno uporabo prispeva k zmanjšanju porabe plastike plastenk za enkratno uporabo.
Proizvajalec: Milan
16,85 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574092636
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Termovka 354 ml Milan 1918

- kvalitetni materiali -dvojna stena iz nerjavečega jekla. Notranjost: jeklo 304. Plastični pokrov brez BPA
- hermetično tesnilo - polipropilenski navojni pokrov zagotavlja hermetično tesnjenje, ki ne pušča
- nedrseča podlaga - silikonsko podnožje z nedrsečo površino zagotavlja dodatno stabilnost in ščiti podnožje stekleničke pred udarci in praskami
- tehnologija konzerviranja - ohranja temperaturo tekočine v notranjosti do 12 ur za tople napitke in 24 ur za hladne napitke

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.