Zasnovan za natančnost! Grafično in tehnično pisalo rOtring Isograph je zelo natančno tehnično pisalo, ki omogoča izris brezhibnih črt. Ergonomsko ohišje pisala Isograph zagotavlja idealno ravnovesje teže, kar omogoča dolgotrajno delo brez nelagodja ali utrujenosti. Na obrabo odporna, trdna, tanka kromirana konica je idealna za natančno risanje in pisanje. Ne glede na to, ali ga uporabljate za risanje ali pisanje, vam vrhunska zasnova in visokokakovostna izdelava pisala Isograph omogočata, da boste vedno tehnično popolni. Precizno grafično in tehnično pisalo z rezervoarjem za črnilo, ki ga je možno ponovno napolniti, je kot nalašč za pogoste uporabnike. Uporablja se hitro sušeče se vodoodporno pigmentno črnilo visoke gostote, ki je obstojno na svetlobi (črnilo ni vključeno). Patentiran potisni mehanizem, omogoča hiter dostop do črnila in hitro čiščenje Vzdržljiva, trdna, tanka kromirana konica odporna proti obrabi omogoča delo brez kapljanja in razlivanja črnila. 13 različnih debelin črt z barvno označenimi tulci, ki omogočajo lažje iskanje.

Opomba: Ni za nanašanje na kožo in ni primerno za tetoviranje!
Proizvajalec: Rotring
50,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501179034966
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tehnično in grafično pisalo Rotring Isograph 1 mm

- idealno za uporabo na različnih površinah vključno z risalno desko, pavs
papirjem in pergamentnim risalnim papirjem
- opomba: Ni za nanašanje na kožo in ni primerno za tetoviranje!
- možnost ponovnega polnjenja s črnilom (črnilo ni vključeno)
- 13 različnih debelin črt z barvno označenimi tulci
- vrsta konice: roler
- debelina črte: 1 mm
- tip: Fine
- barva črnila: črno
- dimenzije: 14.2 x 2.2 x 14.2 cm
- teža: 10 g

 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.