Tehnični svinčnik Pilot H-185,Super Grip ima gumirano držalo kar omogoča večje udobje pri pisanju. Njegovo ohišje je transparentno in opremljeno z detajli v barvi tehničnega svinčnika. Pilot H-185 ima premično ustje za oporo grafitni minci, omogoča pomik konice v notranjost. Tehnični svinčnik je primeren za uporabo z grafitnimi mincami debeline 0,5 mm.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
1,82 €
1,64 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505154294
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TEHNIČNI SVINČNIK PILOT H-185, SUPER GRIP

- Kristalno čista platika, dodatki v barvi svinčnika;
- S pritiskom na zadnjem delu pomikate grafitno minco naprej;
- Primeren za tehnično risanje;
- Debelina konice: 0,5 mm;

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.