Tehnični svinčnik Faber-Castel Grip Matic 0,7 z radirko ima avtomatsko doziranje. Primeren je za fino in zahtevno tehnično risanje. S pritiski na zadnjem delu svinčnika, premikate mino svinčnika naprej. S sukanjem pa izvlečete radirko.
Proizvajalec: FABER CASTELL
Izberi barvo:
1,76 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4005401377511
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tehnični svinčnik Faber-Castell Grip Matic 0,7

- Avtomatsko doziraje minice.

- Gumiasto držal, za udobnejše pisanje ali risanje.
- Mehak oprijem.
- Z radirko.
- 0,7 mm.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.