Kombinirana oglasna tabla Nobo Classic Noticeboard 60 x 90 cm, klasičnega formata iz plute in barvanega magnetnega jekla z visokokakovostnim okvirjem iz eloksiranega aluminija in površino iz plute za pripenjanje in prikazovanje obvestil. Visokokakovosten okvir iz eloksiranega aluminija. Priložen je pribor za montažo in odlagalna polička, za markerje za belo tablo in čistila. 10 let garancije za pluto in belo jekleno površino.
Proizvajalec: Nobo
79,80 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5028252142656
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tabla magnetna in pluta Nobo Classic Noticeboard 60 x 90 cm

- kombinirana magnetna bela tabla in pluta
- zagotovljena vrhunska stopnja odpornosti za pogosto uporabo
- prostorni pladenj za pisala ne posega na površino table
- priložena odložna premična polica za markerje in gobice
- za pisanje po beli tabli z markerji za belo tablo
- sistem InvisaMount ™ olajša namestitev, preprosta montaža
- material: legirano jeklo, aluminij
- sodoben tanek in eleganten okvir
- vrsta okvirja: aluminijeva obloga
- priložen pribor za montažo
- dimenzija: 60 x 90 cm
- teža: 2,32 kg
- 10-letna garancija na površino

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.