Mobilna magnetna dvostranska bela emajlirana tabla Nobo 90 x 120 cm, s tankim in neopaznim okvirjem, ki povečuje prostor na površini table inz vodoravnim vrtenjem, ki za vrtenje potrebuje manj prostorana. Pod površino table je nameščen eleganten pladenj za pisala, ki je idealen za shranjevanje dodatkov za tablo. Mobilna bela magnetna tabla na koleščkih omogoča enostavno premikanje in manevriranje po prostoru, za dodatno stabilnost poskrbijo kolesca z možnostjo zaklepanja. Emajlirana magnetna površina bele table zagotavlja vrhunsko raven brisanja za pogosto uporabo. 25-letna garancija za površino.
Proizvajalec: Nobo
635,21 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5028252118286
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tabla mobilna na koleščkih dvostranska Nobo Classic 90 x 120 cm

- mobilna vrtljiva magnetna tabla na koleščkih
- z vodoravnim vrtenjem 360 °
- dvojna pisalna površina
- jeklena lakirana magnetna bela tabla
- zagotovljena vrhunska stopnja odpornosti za pogosto uporabo
- prostorni pladenj za pisala ne posega na površino table
- priložena odložna premična polica za markerje in gobice
- priložen je flomaster za belo tablo
- za pisanje po tabli z markerji za belo tablo
- sodoben tanek in eleganten okvir
- vrsta okvirja: aluminijeva obloga
- dimenzija: 90 x 120 cm
- višina stativa: 1.366 mm
- široki stativ: 1.685 mm
- teža: 25 kg
- 25-letna garancija na površino

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.