Praktična mobilna bela vrtljiva tabla s trpežno barvano jekleno površino, zasnovana za zmerno uporabo, popolna za sobe za usposabljanje in sestanke ali skupne prostore v pisarni- Dobra izbrisljivost s srednjo odpornostjo na madeže črnila, sledi peresa, praske in udrtine. Kolesa omogočajo enostavno premikanje v ali med sobami, dvostranska z vodoravnim vrtenjem. Magnetna površina je idealna za prikaz natisnjenih obvestil ali beležk. Preprost aluminijast okvir za največ prostora za pisanje, Vključuje velik pladenj za pisala in marker za bele table.
Proizvajalec: Nobo
673,29 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5028252118309
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tabla steklena magnetna mobilna na koleščkih bela dvostranska Nobo Classic 120 x 150 cm

- bela mobilna vrtljiva magnetna tabla
- enostaven vrtljiv mehanizem, ki omogoča, da se plošča individualno prilagaja
- tabla se lahko vrti 360 ° = dvojna pisalna površina
- s štirimi tekočimi kolesi, od katerih jih je mogoče 2 zakleniti
- material Legirano jeklo, aluminij
- material okvirja Barvano, okvir iz aluminija, jeklo
- proizvajalec predlaga redno čiščenje, da ohranite površino čisto
- priložen marker za bele table
- višina stativa: 1.366 mm
- široki stativ: 1.685 mm
- dimenzija: 150 x 120 cm
- 15-letna garancija na površino
- teža: 31,4 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.