Hitro ethernetno mrežno stikalo TP-Link TL-SF1016D, je zasnovano za uporabnike v majhnih pisarnah (SOHO) ali delovnih skupinah. Vseh 16 priključkov podpira samodejni MDI/MDIX, zato ni treba skrbeti za vrsto kabla, preprosto priključite in igrajte. Poleg tega lahko TL-SF1016D z inovativno energetsko učinkovito tehnologijo prihrani pri porabi energije, večino embalažnega materiala pa je mogoče reciklirati, zato je okolju prijazna rešitev za vaše poslovno omrežje.
TL-SF1016D Ethernet mrežno stikalo ima 16 10/100Mb/s vrat RJ45 s samodejnim pogajanjem. Vsa vrata podpirajo funkcijo Auto MDI/MDIX, zaradi česar ni treba uporabljati križnih kablov ali namenskih vrat za povezavo navzgor. Nadzor pretoka IEEE 802.3x za polni dvosmerni način in povratni pritisk za poldvosmerni način upravljata preobremenjenost prometa in omogočata zanesljivo delovanje TL-SF1016D.
Proizvajalec: TP-Link
32,69 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 6935364020293
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Switch TP-Link TL-SF1016D 16 port 10/100

Strojna oprema
- vmesnik 16× 10/100 Mbps RJ45 portov
- AUTO/AUTO MDI/MDIX
- število ventilatorjev: brez ventilatorjev
- zaklep za fizično varnost: ne
- zunanje napajanje: zunanji napajalnik (izhod: 5,0 VDC / 0,6A)
- tabela naslovov: Mac 2K
- dimenzije ŠxGxV: 7,9 x 5,6 x 1,6 in. (200 x 142 x 40 mm)
- največja poraba energije: 3,2 W
- največje odvajanje toplote: 11,0 BTU/h

Programske funkcije
- metoda prenosa: shranjevanje in posredovanje
- npredne funkcije: zelena tehnologija, 802.3X Nadzor pretoka

Ostalo
- certifikat: FCC, CE, RoHs

Vsebina paketa
- 16-portno namizno stikalo TL-SF1016D 10/100 Mb/s
- napajalnik
- navodila za uporabo
- delovna temperatura: 0℃~40℃ (32℉~104℉)
- temperatura shranjevanja: -40 ℃ ~ 60 ℃ (-40℉ ~ 140℉)
- delovna vlažnost: 10 % ~ 90 % brez kondenzacije
- vlaga v skladišču: 5 % ~ 90 % brez kondenzacije

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.