Mrešno 16-portno stikalo TP-Link TL-SF1016 za vgradnjo v omaro - reck 10/100 Mb/s, zagotavlja visoko zmogljivo, poceni, enostavno za uporabo, brezhibno in standardno nadgradnjo za izboljšanje starega omrežja na omrežje 100 Mb/s. Vseh 16 priključkov podpira samodejni MDI/MDIX, ni vam treba skrbeti za vrsto kabla, preprosto priključite in igrajte. TL-SF1016 lahko z inovativno energetsko učinkovito tehnologijo prihrani do 75 %* porabe energije, 80 % embalažnega materiala pa se lahko reciklira, zato je okolju prijazna rešitev za vaše poslovno omrežje.
Proizvajalec: TP-Link
56,70 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 6935364021511
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Switch TP-Link TL-SF1016 16 port 10/100

Zelena tehnologija TP-LINK
Nova generacija 16-portnega stikala 10/100 Mb/s TL-SF1016 ima najnovejše inovativne energetsko učinkovite tehnologije, ki lahko močno povečajo zmogljivost vašega omrežja z veliko manj energije. Porabo energije samodejno prilagaja glede na stanje povezave in dolžino kabla ter tako omejuje ogljični odtis vašega omrežja. Prav tako je skladen z evropsko direktivo RoHS, ki prepoveduje uporabo nekaterih nevarnih materialov. Poleg tega je 80 % embalažnega materiala mogoče reciklirati.

Visoka zmogljivost
Zasnova jeklenega ohišja velikosti za montažo v omaro - reck, skupaj z notranjim napajalnikom z varnostnim certifikatom omogoča, da je stikalo najbolj robusten izdelek, ki je zelo stroškovno učinkovit za okolje z manj kot 16 uporabniki. TL-SF1016 ima arhitekturo preklopa brez blokiranja, zato posreduje in filtrira pakete pri polni hitrosti žice za največjo prepustnost. Nadzor pretoka po standardu IEEE 802.3x za popolnoma dvostranski način in povratni pritisk za poldvojstranski način pa zmanjšujeta preobremenjenost prometa in omogočata zanesljivo delovanje TL-SF1016.

Enostavna uporaba
Zaradi samodejnih funkcij hitrega mrežnega ethernetnega stikala je namestitev preprosta in enostavna. Konfiguracija ni potrebna. Samodejni MDI/MDIX odpravlja potrebo po navzkrižnih kablih. Samodejno pogajanje na vsakem portu zazna hitrost povezave omrežne naprave (10, 100 Mb/s) in jo inteligentno prilagodi za združljivost in optimalno delovanje.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.