Hitro ethernetno stikalo Switch TL-SF1008D je zasnovano za uporabnike SOHO, majhne pisarne ali domače okolje in manjše delovne skupine. Vseh 8 priključkov podpira samodejni MDI/MDIX, zato vam ni treba skrbeti za vrsto kabla. TL-SF1008D lahko z inovativno energetsko učinkovito tehnologijo prihrani porabo energije, zato je okolju prijazna rešitev za vaše omrežje.

Zaradi samodejnih funkcij tega stikala je namestitev preprosta in enostavna. Konfiguracija ni potrebna. Samodejni MDI/MDIX odpravlja potrebo po navzkrižnih kablih. Samodejno pogajanje na vsakem portu zazna hitrost povezave omrežne naprave (10, 100 Mb/s) in jo inteligentno prilagodi za združljivost in optimalno delovanje. Vključi in uporabi, konfiguracija ni potrebna.
Proizvajalec: TP-Link
12,77 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 2224568007816
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Switch TP-Link TL-SF1008D 8-port 10/100

Strojna oprema
- standardi in protokoli: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x CSMA/CD
- vmesnik: 8 priključkov 10/100 Mb/s, samodejno pogajanje, samodejni MDI/MDIX
- število ventilatorjev: brez ventilatorjev
- zunanje napajanje: 100-240 VAC, 50/60 Hz (izhod: 9 VDC / 0,6A)
- velikost medpomnilnika: 768Kb
- hitrosti prenosa podatkov: 10/100 Mb/s pri polovičnem dvostranskem prenosu ;20/200 Mb/s pri polnem dvostranskem prenosu
- indikator LED: napajanje, omrežna aktivnost vrat (na omrežnem modulu)
- dimenzije (ŠxGxV: 135×79×23 mm
- največja poraba energije: 2 W
- njvečje odvajanje toplote: 7,0 BTU/h
- garancija: 24 mesecev

Funkcije programske opreme
- metoda prenosa: shranjevanje in posredovanje
- napredne funkcije: zelena tehnologija, 802.3X nadzor pretoka, protitlak

Ostalo
- certifikacija: FCC, RoHS
- vsebina paketa: 8-portno namizno stikalo 10/100 Mb/s, napajalnik, uporabniški priročnik

Okolje
- delovna temperatura: 0 °C ~ 40 °C (32 °C ~ 104 °C);
- temperatura shranjevanja: -40 ℃ ~ 60 ℃ (-40℉ ~ 140℉);
- delovna vlažnost: 10 % ~ 90 % brez kondenzacije;
- vlaga v skladišču: 5 % ~ 90 % brez kondenzacije

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.