S pritisnim mehanizmom in z zamenljivim polnilom, je Super Grip s tanko konico kemični svinčnik, ki združuje popolno udobje pisanja, zahvaljujoč gripu in naprednemu črnilu na oljni bazi. Visoko odporna volfram karbidna kroglica kljub pritiskom ohrani svojo obliko in trdnost. Transparentno ohišje omogoča sledenje porabi črnila. Super Grip bo zadovoljil vse navdušence tekočega pisanja.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
1,59 €
Zaloga 3
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505154881
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SVINČNIK KEMIČNI PILOT BPGP-10R-M SUPER GRIP

- Številka 1 med kemičnimi svinčniki
- Gumiran oprijem
- Prozornu ohišje z vidnostjo črnila
- Premer kroglice: Medium 1,0 mm
- Širina sledi 0,31 mm
- Dolžina pisanja 600 m
- Barva črnila je enaka barvi pisala
- Vložek RFNS-GG

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.