Kemični svinčnik Pilot Super Grip BPGP-10R-F je opremljen s pritisnim mehanizmom in ima zamenljivo polnilo. Je kemični svinčnik, ki ima izredno tanko konico, udobje pisanju pa dajeta gumiran oprijem ter črnilo, ki je izdelano na oljni bazi. Visoko odporna kroglica izdelana iz volframovega karbidna kljub pritiskom ohrani svojo obliko in trdnost. Uporabnik lahko ohranja nadzor nad porabo črnila s pomočjo transparentnega ohišja.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
1,67 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505154669
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SVINČNIK KEMIČNI PILOT BPGP-10R-F SUPER GRIP

- gumiran oprijem
- prozorno ohišje z vidnostjo nivoja črnila
- premer kroglice: Fine=0,7 mm
- širina sledi: F=0,27 mm
- dolžina pisanja: F=900 m
- barva črnila: črna, modra, rdeča, zelena
- barva črnila je enaka barvi ohišja

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.