Kakovostno vrtljivo stojalo za shranjevanje vizitk Durable VisiFix Flip Vegas je priročen pripomoček za organizacijo vizitk. Tako bodo vizitke vedno urejene in ob enem vedno pri roki. Priloženi so ločilni listi A-Ž za boljši pregled nad vizitkami. Stojalo ima možnost dodajanja kartic in vložnih žepkov za vizitke.
Proizvajalec: DURABLE
Izberi barvo:
62,84 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546206356
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka STOJALO ZA VIZITKE DURABLE VISIFIX Flip

- Vrtljivo stojalo za shranjevanje do 400 vizitk
- Ločilni listi A do Z
- Enostavno vstavljanje in izvlečenje vizitk
- Velikost žepka: 104 x 72 mm
- Možnost dodajanja dodatnih kartic ali vložnih žepkov za vizitke

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.