Premično stojalo za spletno kamero Kensington A1020 K87652WW, je profesionalni namizni nosilec za mikrofone, spletne kamere in sisteme osvetlitve. Popoln dodatek za organizirano in profesionalno namestitev vaše videokonference. Stojalo z nastavljivo višino sega od 20 do 30 palcev za namestitev standardnih konfiguracij spletne kamere, mikrofona in sistema osvetlitve. 360° vrtljivi nosilec zagotavlja prilagodljivo spletno kamero ali kote osvetlitve, sponke za upravljanje kablov pa podpirajo urejen delovni prostor.
Proizvajalec: Kensington
133,30 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 85896876526
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Stojalo za spletno kamero premično Kensington C-Clamp A1020

- zasnovan za videokonference
- montažna rešitev za mikrofone, spletne kamere in sisteme razsvetljave
- nastavljiv po višini - razteza se od 20" do 30"
- zadržuje grde vrvice organizirane in izven vašega delovnega prostora
- zagotavlja prilagodljive kote in možnosti pozicioniranja spletnih kamer in luči
- pritrdi se na mize in platforme velikosti od 0,5” do 3,5”
- sponke za upravljanje kablov
- 1/4” 360° vrtljivi nosilec
- primerno za večino miz
– za več prostora na namizju
- garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.