Teleskopsko namizno stojalo za spletno kamero Kensington Desk Stand A1010 K87651WW je profesionalni namizni nosilec, optimiziran za mikrofone, spletne kamere in sisteme osvetlitve. Popoln dodatek za organizirano in profesionalno namestitev vaše videokonference, seminarje, predavanja, osebno uporabo, idr. Nastavljivo po višini stojalo ustreza različnim potrebam po nastavitvi, nedrseča podlaga preprečuje zdrs, sponka za upravljanje kablov pa podpira urejen delovni prostor.
Proizvajalec: Kensington
44,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 85896876519
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Stojalo za spletno kamero, namizno teleskopsko Kensington Desk Stand A1010

- nosilec za mikrofone, spletne kamere in sisteme osvetlitve
- zasnovan za videokonference, seminarje, predavanja, osebno uporabo, idr
- nastavljiv po višini
- razširja se od 30,5 do 48 cm
- sponka za upravljanje kablov
- kabli so skriti v nosilcu in izven vašega delovnega prostora
- 7-palčna nedrseča podlaga - ohranja vaše stojalo in dodatke stabilne med uporabo
- garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.