Statični okvir-žep A4 Durable, je rešitev za označevanje, posebej zasnovana za ukrivljeno steklo. Statično lepljivi okvir-vrečke, so primerne za; informacije, cenovne nalepke, informacije o strankah, ali obvestia, pritrjevanje ponudb na avtomobilska stekla, izložbe in prodajne pulte. Statični okvir-žep ne vsebuje lepila, kar pomeni, da jih lahko vedno znova poljubno namestite, ne da bi pustili kakršne koli sledi. in je odporen na toploto in stabilen do +70 stopinj , ter odporen na UV-žarke do 2 leti. Dokumente je mogoče hitro zamenjati zaradi pripomočka za vstavljanje na hrbtni strani okvirja. Uporablja se lahko v pokončnem in ležečem formatu.
Proizvajalec: Durable
14,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546729886
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Statični okvir-žep A4 Durable

- za pritrjevanje na gladkih in ukrivljenih površinah stekla
- pritrjevanje na  notranjo stran stekla le s pomočjo statike
- statičen okvir-žep je posebej zasnovana za ukrivljeno steklo
- odporen na toploto in stabilen do +70 stopinj
- odporen na UV-žarke do 2 leti
- zunenje dimenzije (VxŠ): 323 x 236 mm
- notranje dimenzije (VxŠ): 303 x 216 mm
- za notranjo uporabo
- material: plasitka
- pakiranje: 1 kos

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.