Standard nastavljivo počivalo za noge, Počivalo za noge z dvojno nastavitvijo višine, prosto lebdečo podlogo in izboklinami na površini. Nudi dvojno nastavitev višine. Prosto lebdeča površina omogoča pretegovanje nog za povečanje cirkulacije. Tekstura na površini omogoča masažo podplatov na stopalih za sproščanje napetosti.
Proizvajalec: FELLOWES
37,36 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 077511481215
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka STANDARD NASLON ZA NOGE

- Mere: 455x97x338 mm
- Teža: 1,66 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.