Voščene barvice Stabilo Yippy so namenjene otrokom starejšim od 3 let in vsem, ki šele začenjajo risati! Na voljo so v dveh velikostih, običajne in jumbo. Vsaka barvica je ovita v barvit papir z zabavnimi motivi. Voščenke so na voljo v do 24 briljantnih barvah, kar bo malim ustvarjalcem zagotovilo ure in ure zabave. Risanje z njimi pa je sila enostavno.
Proizvajalec: STABILO
2,58 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9556091107414
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Voščenke Stabilo Yippy Wax set 12/1

- Otrokom prijazne voščene barvice.
- Velikost: normalna
- Voščenke so ovite v barvni papir, kar zagotavlja, da roke ostanejo čiste.
- V kompletu 12 barv.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.