Voščene barvice Stabilo Yippy so namenjene otrokom starejšim od 3 let in vsem, ki šele začenjajo risati! Na voljo so v dveh velikostih, običajne in jumbo. Vsaka barvica je ovita v barvit papir z zabavnimi motivi. Voščenke so na voljo v do 24 briljantnih barvah, kar bo malim ustvarjalcem zagotovilo ure in ure zabave. Risanje z njimi pa je sila enostavno.
Proizvajalec: STABILO
2,58 €
Zaloga 6
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9556091107414
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka STABILO VOŠČENKE YIPPY 12/1

- Otrokom prijazne voščene barvice.
- Velikost: normalna
- Voščenke so ovite v barvni papir, kar zagotavlja, da roke ostanejo čiste.
- V kompletu 12 barv.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.