Grafični svinčniki so nujen pripomoček pri pouku v šoli, saj jih učenci uporabljajo za zapisovanje in risanje, lahko pa so nam tudi zelo koristni v vsakdanem življenju. Visokokakovostni grafitni svinčnik Stabilo, ki ima trdoto ‘’ H ‘’, zato je kot nalašč, če z njim pišete ali rišete tehnnične risbe. Svinčnik je narejen iz terpežnih materialov, zato nam ni treba skrbeti za morebitne poškodbe. Ima tudi šestkotno zasnovo za udoben in ergonomski oprijem.
Proizvajalec: STABILO
0,47 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4006381117890
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Grafitni svinčnik Stabilo Othello 282, H

- grafitni svinčnik je namenjen za šolo in pisarne
- minica je nelomljiva, zbrisljiva ter ob šiljenju se ne lomi

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.