Grafični svinčniki so nujen pripomoček pri pouku v šoli, saj jih učenci uporabljajo za zapisovanje in risanje, lahko pa so nam tudi zelo koristni v vsakdanem življenju. Visokokakovostni grafitni svinčnik Stabilo, ki ima trdoto ‘’ 4H ‘’, zato je kot nalašč, če z njim pišete ali rišete tehnnične risbe. Svinčnik je narejen iz terpežnih materialov, zato nam ni treba skrbeti za morebitne poškodbe. Ima tudi šestkotno zasnovo za udoben in ergonomski oprijem.
Proizvajalec: STABILO
0,47 €
Zaloga 9
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4006381118125
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Grafitni svinčnik Stabilo Othello 282, 4H

- grafitni svinčnik je namenjen za šolo in pisarne
- minica je nelomljiva, zbrisljiva ter ob šiljenju se ne lomi

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.