Grafični svinčniki so hujen pripomoček pri pouku v šoli, saj jih učenci uporabljajo za zapisovanje in risanje, lahko pa so nam tudi zelo koristni v vsakdanem življenju. Visokokakovostni grafitni svinčnik Stabilo, ki ima trdoto ‘’ 2H ‘’, zato je kot nalašč, če z njim pišete ali rišete tehnnične risbe. Svinčnik je narejen iz terpežnih materialov, zato nam ni treba skrbeti za morebitne poškodbe. Ima tudi šestkotno zasnovo za udoben in ergonomski oprijem.
Proizvajalec: STABILO
0,48 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4006381118002
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Grafitni svinčnik Stabilo Othello 282, 2H

- grafitni svinčnik je namenjen za šolo in pisarne
- minica je nelomljiva, zbrisljiva ter ob šiljenju se ne lomi

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.