Označevalci besedila (tekstmarkerji) iz linije Stabilo Boss Mini Sweet Friends naredijo vsako besedilo privlačno. Poudarjanje in podčrtovanje je z njimi izjemno zabavno zahvaljujoč 5 svetlim neonskim barvam ter prikupnemu izgledu, saj signirje krasijo poslikave vsem ljubih sladkarij. Tekstmarkerji Mini se popolnoma prilegajo otroškim rokam in v bleščečih barvah čarobno ustvarjajo poudarke v besedilih in kreativnih projektih.
Proizvajalec: STABILO
Izberi barvo:
1,44 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4006381542975
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tekstmarker Stabilo Boss Mini Sweet Friends

- Stabilo tehnologija proti sušenju: 4 urna zaščita pred izsušitvijo
- Neprodušno tesnenje; preprečuje izhlapevanje črnila
- Klik zvok sporoča; pokrovček je pravilno nameščen
- Utor na pokrovčku; za lažje odpiranje in zapiranje
- 2 debelini; 2 mm in 5 mm singerja
- Brez vonja; črnilo na vodni osnovi
- Barve; pet barv
- Pašejo v vsak žep
- Velikost: 6,5 cm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.