Kakovostne palične sponke za zmogljive spenjače Leitz K6 Power Performance K10 55910000, za ponovno polnjenje močnih jeklenih sponk. Za spenjanje do 25 listov (80 gsm). Vsebuje pakiranje 5x po 210 sponk, višine 6 mm.
Proizvajalec: LEITZ
4,64 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432364695
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Sponke za spenjač Leitz K6 A 55910000 moder, za 2-25 listov

- višina sponke: 6 mm
- oznaka: 26/6
- omogoča spenjanje do 25 listov papirja
- izdelane iz najboljše jeklene žice
- pakiranje 5 x 210 sponk

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.